OKUL DIŞARIDA GÜNÜ , BU KEZ EVİMİZDE :)

ETKİNLİK ÖNERİLERİMİZ;

Doğa Tacı

Kafanıza çiçeklerden, tüylerden, yapraklardan ya da dallardan taç yapabilirsiniz. Bunun için öncelikle gerekli malzemeleri yarın dışarı çıktığınızda toplamanız gerekecek. Bunun yerine evde olan bazı küçük kağıtları istediğiniz çiçeğin renklerine de boyayabilirsiniz. Ya da hali hazırda bulunan sade tacınızı da doğanın renkleriyle süsleyebilirsiniz.

Karton Kanatlar

Evde bulunan kartonlardan kendinize uygun kanatlar yapabilir ve bu kanatların üzerini yine doğal malzemelerle süsleyebilirsiniz. İsteğinize göre kelebek, yusufçuk, arı veya uğur böceği şekline bürünebilirsiniz. Bunları renkli iplerle, bakliyatlarla, çiçeklerle, gül yapraklarıyla, toprakla, dallarla ya da boyayarak süsleyebilirsiniz.

Eko Baskı

Dileğiniz bitkiyi ya da meyveyi alarak eski kıyafetlerinize baskı yapabilirsiniz. Çocuklarınız bu aktiviteyi çok sevecek ve aynı zamanda doğayı keşfetmelerine yardımcı olacak. Eski kıyafetleriniz yoksa bunları kağıt ve maskeleriniz üzerinde de deneyebilirsiniz.

Ne yaparsanız yapın, 21 Mayıs'ta sosyal medyada tüm dünya ile paylaşmayı unutmayın!
#DogamizdaOyunVar #okuldisarida #PlayfulNature #outdoorclassroomday

21.05.2020 390