2020-2021 eTwinning Okul Etiketimiz

eTwinning Okul Etiketi ile, eTwinning; sadece bireysel olarakdeğil, aynı zamanda öğretmen takımlarının ve okul liderlerinin birlikte çalıştığı tüm okulun katılımını, çabasını ve bağlılığını tanıyarak değerlendirir.

Bir eTwinning Okulu statüsüne ulaşma kavramı, objektif olarak değerlendirilebilecek bileşenlerle yapılan gelişimsel bir yolculuktur. Bu bir rekabet değil, bir seviyeden diğerine doğru gerçekleştirilen bir ilerleme sürecidir.

eTwinning Okulları:

Avrupa düzeyinde eTwinning için rol modelleri olarak tanınırlar ve eylemin gelecekteki gelişimi için ilham verecek öncü okullardan oluşan bir ağ oluştururlar.

Avrupa düzeyinde yüksek seviyede görünürlük elde ederler ve eTwinning Okulu Etiketlerini tanıtıcı ve bilgilendirici materyallerinde gösterebilirler.

E twinning okul eriketi alan okullar bu alanlarda lider olarak tanınırlar:

Dijital uygulamalar

e-Güvenlik uygulamaları

Pedagojiye Yenilikçi ve yaratıcı yaklaşımlar

Personelin sürekli mesleki gelişiminin teşvik edilmesi

Personel ve öğrencilerle gerçekleştirilen işbirlikçi öğrenme uygulamalarının teşvik edilmesi

Bu yolculukta emek veren tüm öğretmen, öğrenci ve velilerimize teşekkürlerimizle...

20.03.2020 357

20-03-202020-03-202020-03-2020